A990 LED-kiskovalaisimet

A990-tuoteperheen kaikki mallit valmistetaan Suomessa. Hyvin tehdyn tuotteen lisäksi tuoteperhe tarjoaa markkinoiden kovimmat energiatehokkuudet, isot valovirrat (tarvittaessa), sekä erittäin kustannustehokkaan ratkaisun kaikkiin myymälöihin.

A990 ERIKOISKOHDEVALAISIMET (FOOD, PURE WHITE ja ART) ovat oma kategoriansa josta löytyy erikoistarpeisiin ratkaisut kuten
Liha ja leipomotuotteiden valaistus, valkoisen värintoiston erikoiskohteet  sekä mm taideteoksille valmistetut erikoisvalaisimet

A990 STANDARD malliston runko on valmistettu jäähdyttämään suuria LED-tehoja ja muotoilunsa puolesta ne ovat yksinkertaisen tyylikkäitä.

Yleisimpiin kolmivaihekiskoihin sopiva laadukas kiskosovitin on vakiona malliston tuotteissa ja DALI-versiot valmistamme tilauksesta.

Malliston tuotteet ovat kaikki värintoistoltaan erittäin hyviä, kaikkien mallien värintoistoluokka on yli 80. Valovirtakategoriat ovat 2000, 3000lm ja 4000lm versiot, järjestelmien energiatehokkuus yltää parhaimmillaan yli 136 lm/W tasolle.

Runkoväreinä valkoinen, tilauksesta muut värit.

Avautumiskulmia löytyy vakiona kolmea erilaista, 24 ja 60 astetta, ja ovat pikakiinnityksellä vaihdettavia, myös muita vaihtoehtoja löytyy tarvittaessa.

Suojalasi frostatulla keskiosalla löytyy lisävarusteena, lasin alentava vaikutus valovirtaan noin 7 %.

Kaikkien A990-tuoteperheen mallien takuu on 5 vuotta alkaen toimituspäivästä.


Näytetään kaikki 1 tulosta