Palvelut

Palvelut

Finlight ei ole ainoastaan maahantuonti- ja tukkumyyntiyhtiö. Pyrimme tarjoamaan laadukkaan ja jatkuvasti kehittyvän tuotteiston lisäksi kattavan valikoiman palveluita helpottamaan asiakkaidemme kiireistä arkea ja vaikeita päätöksiä.

Tehtävämme on toteuttaa kokonaisvaltaisia valaistusratkaisuja asiakkaidemme ajan ja rahan säästämiseksi.

» Tutustu kattavaan palvelu- ja tuoteportfolioomme!

Valaisinvalmistus

Valmistamme LED-valaisimia myös täysin asiakkaan tarpeiden mukaan suunnittelusta, osien muotituksesta aina loppukokoonpanoon asti. Erityisesti kalusteisiin ja koneisiin integroidut valaistusratkaisut ovat ydinosaamistamme. Autamme myös tuotesuunnittelussa ja ideoinnissa tuoden lisäarvoa asiakkaillemme. Osaamisemme keskittyy huippulaadukkaan valaistusteknologian yhdistämiseen erilaisiin materiaaleihin ja sovelluksiin.

Meillä on runsaasti kokemusta ja näkemystä myös harvinaisista sekä epäsuotuisista olosuhteista ja vaatimuksista valaistukselle sekä valaisimille. Tämän know hown avulla pystymme ratkaisemaan ongelmatapauksia innovatiivisesti.

Olemme mielellämme mukana osana tuotesuunnittelua asiakkaidemme kanssa. Konsultoivan yhteistyön myötä pystymme tekemään tuotteista täydellisiä asiakkaidemme käyttötarkoituksiin. Varmistamme tuotteiden korkean laatuluokituksen valmistamalla tuotteet itse Suomessa ja alihankintana tehtävät osuudet sekä materiaalihankinnat voimme hoitaa asiakkaan tarpeiden mukaan kotimaisin voimin tai käyttämällä laajaa ulkomaiden verkostoamme.

Kasvavilla tuotantolinjoillamme Akaassa valmistamme sujuvasti pienet erikoistyöt kuin myös suuremmatkin tuotantoerät.

Kiinteistökartoitukset

Yhtiömme henkilöstöllä on vuosien kokemus valaistuskartoituksista. Teemme kiinteistökartoituksia valaistuksen ja sitä lähinnä koskevien talotekniikka-asioiden osalta. Kartoituksen pohjana on aina käynti kohteessa, kohteen kuvaaminen, valaistusteknisten arvojen mittaaminen, haastattelut käyttäjien keskuudessa sekä loppuraportit laskelmineen ja toimenpide-ehdotuksineen.

Suunnittelupalvelut

Yhtiömme palveluihin kuuluvat erilaiset suunnittelu- ja konsultointipalvelut myynti- ja asennuspalveluiden lisäksi. Pitkän LED-valaistuskokemuksen takia osaamme soveltaa LED-valaisimia erinomaisesti eri käyttökohteissa ratkaisten näin asiakkaidemme ongelmia. Tarjoamme tuotteiden ja asennuspalveluiden rinnalla tai sisällytettynä valaistussuunnittelua. Toteutamme niitä Dialux- ja Dialux Evo -ohjelmistojen avulla sellaisiin kolmiulotteisiin muotoihin, että loppukäyttäjän on helppo ymmärtää mistä on kyse.

Hyvä valaistussuunnitelma toimii myös erinomaisena apuna tai karttana asennusvaiheessa kun valaisimien asennusta suoritetaan. Hyvä valaistus lähtee aina hyvästä suunnitelmasta, jossa otetaan huomioon useita eri asioita. Ei pelkästään pinnallisia ja itsestään selviä asioita, kuten valaistuvoimakkuus ja mahdollisimman pieni energiankulutus. Oikea tuote löytyy hyvien suunnitelmien avulla oikeaan paikkaan ja se takaa projektien onnistumiset sekä tyytyväiset käyttäjät.

Meiltä ensimmäisten joukossa DALI2-osaaminen!

Asennus

Finlight Group Oy tarjoaa tuotteilleen aina tarvittaessa ammattitaitoisen ja kustannuksiltaan erittäin kilpailukykyisen asennuspalvelun. Omien sähkömiestemme lisäksi tarjoamme verkostomme kautta valaistus- ja sähköasennukset myös muualla Suomessa.

Mittatilaustuotteet

Mikäli yhtiöllänne on esimerkiksi jokin valmistettava tuote, johon sisältyy tai pitäisi sisällyttää valaisin esimerkiksi integroituna, käänny meidän puoleemme. Me pystymme ratkaisemaan ja tuottamaan oikean tuotteen tarpeisiisi.

Lue lisää »

Alihankinta

Onko yrityksellänne jokin tuote, laite, kone, tila, huonekalu tai muu vastaava kohde, joka tarvitsee valoja yleisvalaistusta tai muuta erikoisempaa tehtävää varten? Finlight Group Oy tarjoaa LED-ratkaisuja niihin alihankkijana.

Olemme alallamme ammattilaisia ja ymmärrämme miten eri LED-sovellukset toimivat eri käyttötarkoituksissa. Pystymme tarjoamaan sovelluksia valmiista tai osittain kustomoiduista tuotteista. Meiltä onnistuu myös kokonaan kohdetta varten mittatilauksesta valmistetut ratkaisut.

Ota rohkeasti yhteyttä niin lähdetään ratkomaan asiaa yhdessä!

Lue lisää »

Finlight-Leasing – Edullinen ja joustava rahoitussopimus

Nopeasti ja joustavasti järjestyvällä rahoituksella valaistuksen uusiminen käy kivuttomasti ilman kertainvestointia. Ennalta sovitut vuokrat helpottavat budjetointia ja rahoituksen suunnittelua kohdistaen yrityksen omat varat tuottoisaan liiketoimintaan.

Leasing-maksu on katettavissa osittain, kokonaan tai jopa yli energiansäästöllä! Rahoitettu laite toimii pääasiallisena vakuutena, jolloin vakuudet vapautuvat muuhun käyttöön. Valaisimille on täysturvavakuutus (laiteturva), joka korvaa laitteille tapahtuvia äkillisiä ja ennalta arvaamattomia vahinkoja.

Leasing-maksu on kirjanpidossa ja verotuksessa kokonaan vähennyskelpoinen kuluerä (myös alv.-osuus)

» Lue lisää

Lisätietoa Finlight-Leasingista ja tarjoukset:

Samuli Sainio
0400 392 243
samuli(a)finlight.fi

Sami Ahola
045 665 2153
sami.ahola(a)finlight.fi

Jätä yhteydenottopyyntö!

Jätä yhteydenottopyyntö!
Lähetä meille yhteydenottopyyntö ja kysy lisää palveluistamme. Olemme sinuun pikimmiten yhteydessä!

 

Lähettämällä viestin yhteydenottolomakkeemme kautta annat suostumuksesi antamiesi henkilötietojen käsittelemiseen tietosuojaselosteemme mukaisesti.

Asiakkaitamme ovat

 • Teollisuuden ja tuotannon tilat
 • Hotellit
 • Marketit ja erikoiskaupat
 • Kauppakeskukset
 • Elintarviketeollisuuden tilat
 • Varastot ja logistiikkakeskukset
 • Toimistot, liike- ja palvelukiinteistöt
 • Satamat ja muut marine-kohteet
 • Huoltamot ja liikenneasemat
 • Parkki- ja pesuhallit
 • Kahvilat ja ravintolat

Tarjoamme

 • Laadukkaat ja testatut tuotteet
 • Tuotesuunnittelu ja valaisinvalmistus
 • Edullisen Finlight-Leasing-rahoitussopimuksen
 • Joustavan ja tapauskohtaisen
  projektien käsittelyn
 • Valaistussuunnittelu Dialux-ohjelmistoilla
 • Kiinteistökartoitukset
 • LED-ratkaisut alihankkijana
 • Asennuspalvelut
 • DALI2-ohjelmoinnit ja säädöt
  Helvar- ja Tridonic-järjestelmiin
 • Mittatilaustuotteiden valmistuttamista
 • Konsultointipalvelua energiansäästövalaistuksesta
Kysy lisää asennuksista ja palveluista asiakaspalvelustamme info@finlight.fi tai 040 668 5048.
Finlight Group Oy:n organisaatiossa pystymme käyttämään seuraavia kieliä suomen lisäksi: ruotsi, venäjä, englanti, mandariinikiina ja kantoninkiina (HongKong).