Porin Promenadikeskuksella tunnelma muuttuu väriä säätämällä

Porin Promenadikeskuksen aulassa järjestettävät tilaisuudet saavat omintakeista ilmettä värisäädettävällä valaistuksella.

Kohteeseen asennettiin Finlightin FL-OID4 RGBW LED-valonauhaa leveään alumiiniprofiiliin, jonka opaalikupu on tavanomaista kupua isompi vähentäen näin mahdollista häikäisyä ja tehden ratkaisusta esteettisemmän.

RGBW-LED-valonauhasta saadaan punaisen, vihreän, sinisen ja näiden variaatioiden lisäksi värilämpötilaltaan määritettyä valkoista valoa. Värisäätö tapahtuu näppärästi suomalaisen Casambin ohjausjärjestelmän avulla käyttäen kännykkään tai tablettiin ladattavaa ilmaista sovellusta. Ohjausjärjestelmän kautta voi myös asettaa erilaisia rytmityksiä valaistuksen säädöille. Myös normaalilla ohjauskytkimellä voidaan vaihtaa aulan väriä.

Aulatilaa kiertävän RGBW-LED-valaistuksen suunnitteli sähkösuunnittelija Jussi Alatalo (Certified Commissioning Partner of Casambi) Etteplanilta.

Promenadikeskus on Porin kaupungin keskustassa, pää- ja kävelykatu Yrjönkadun varrella sijaitseva kulttuuri- ja tapahtumakeskus.

 


Katso videolta miten eri värisävyt muuttavat tilan tunnelmaa!