Mittatilauksena LED-valaistusjärjestelmä Kiramin uusiin kylpytynnyreihin

Mittatilauksena LED-valaistusjärjestelmä Kiramin uusiin kylpytynnyreihin

Kirami Oy on vuonna 2001 perustettu perheyritys, joka tunnetaan kylpyaltaista ja kylpytynnyreistä Suomessa ja Euroopassa. Kaikki Kiramin paljut suunnitellaan, kootaan ja testataan Suomessa, Sastamalan tehtaalla. Kirami on laajentanut tuotevalikoimaansa vuonna 2015 Outstanding by Kirami -tuoteperheellä myös grillaukseen ja pihasisustukseen.

Kirami toi markkinoille marraskuussa 2017 Cozy M -sarjan kylpytynnyrit, joihin osaan on mahdollista asennuttaa lisävarusteena Finlight Group Oy:ltä mittatilattu ja suunniteltu LED-valaistusjärjestelmä valaisemaan kylpytynnyrin sisäallasta. Projekti aloitettiin kesällä 2017, jonka tarkoituksena oli ratkaista valaistusjärjestelmä kylpytynnyreiden sisäpuoliseen valaistukseen. Tuotteen suunnittelussa otettiin huomioon muun muassa turvallisuus, asennuksen helppous, toimintavarmuus ja tehojen mitoitus sopiviksi eri tuotemalleihin.

”Kirami on lopputulokseen erittäin tyytyväinen ja kuluttajien palaute on ollut positiivinen.”

– Tuotteen ideointivaihe oli antoisaa ja tehokasta. Projekti saatiin valmiiksi nopeasti ja valaistusratkaisusta tuli todella laadukas. Ideana oli, ettei kylpytynnyrin muoviin tarvitse porata reikiä, vaan valo johtaa muovin läpi, kertoo Kirami Oy:n kehitysjohtaja Tommi Suoniemi. – Kirami on lopputulokseen erittäin tyytyväinen ja kuluttajien palaute on ollut positiivinen.

 

 

– Projekti Kiramin kanssa oli haasteellinen ja innovoiva. Suunnittelu vaati paljon out of the box -ajattelua ja eri teorioiden testaamista käytännössä, Finlight Group Oy:n toimitusjohtaja Samuli Sainio valottaa. – Tuoteratkaisu on tietääksemme ainoa laatuaan maailmassa. Tämä oli yksi syistä, jonka takia halusimme olla vahvasti mukana maailman ja Suomen suurimman kylpytynnyrivalmistajan kumppanina viemässä suomalaista osaamista kotimaan lisäksi myös ulkomaille.

”Finlight on laadukas toimija jonka kanssa myös jatkossa haluamme toimia.”

Kirami edellyttää kumppaneiltaan korkealaatuisia tuotteita ja vastuullista toimintaa. – Meille oli ensiarvoisen tärkeää löytää luotettava toimittaja ja ehdoton etu oli myös yritysten läheisyys. Meidän toimittajista valtaosa on 50 km:n säteellä tehtaastamme. Tähän yhtälöön Finlight Group Oy sopii mainiosti, Tommi Suoniemi kertoo. – Finlight on laadukas toimija jonka kanssa myös jatkossa haluamme toimia. Voimme suositella Finlightia valoratkaisujen toimittajaksi. Kokemuksemme mukaan he ovat avoin, innovatiivinen ja luotettava toimija.


Vuonna 2016 Kirami Oy on Euroopan suurin kylpytynnyrivalmistaja. Kirami toimittaa vuosittain yli 4500 tynnyriä ympäri Suomea ja Eurooppaa. Liikevaihto vuonna 2016 oli 8 M€, josta viennin osuus oli 25 %.