REKRY: Haemme ahkeraa tuotantotyöntekijää!

Etsimme Akaassa sijaitsevaan toimipisteeseemme ahkeraa ja oma-aloitteista tuotantotyöntekijää vakituiseen työsuhteeseen. Työnkuvaan kuuluu muun muassa LED-tuotteiden kokoonpanoa, tuotteiden keräilyä, pakkaamista sekä yleisen järjestyksen ylläpitoa tuotantotilassa.

Tehtävissä menestyminen edellyttää sinulta hyviä vuorovaikutustaitoja, hyvää fyysistä kuntoa, tarkkuutta, järjestelmällisyyttä ja luovaa ongelmanratkaisukykyä. ATK-taitosi ovat ajan tasalla ja pystyt omaksumaan uudet tehtävät ja työkalut nopeasti.

 

Työtehtäviin kuuluu

– suomivalmisteisten LED-tuotteiden kokoonpano
– tuotantotilojen järjestyksen ylläpito ja siistiminen


Toivomme sinulta

– kokemusta tuotantotyöstä
– tietämystä sähkötekniikasta
– reipasta ja oma-aloitteista otetta työhön
– teknistä ymmärrystä (esim. elektroniikka ja tuotantomateriaalit)
– kädentaitoja
– ongelmanratkaisukykyä


Tarjoamme sinulle

– tarvittavan perehdytyksen
– mahdollisuuden edetä uralla
– kannustavan ja rennon työilmapiirin

 

Palkkausperuste on tuntipalkka. Tehtävä on vakituinen (työaika työsuhteen alussa 30 h / viikko).

Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Työhakemuksen palkkatoivomuksella voit lähettää osoitteeseen rekry@finlight.fi. Liitäthän hakemukseesi voimassa olevat turvallisuuskortit.

Lisätietoa tehtävästä saa sähköpostitse info@finlight.fi.

Haku päättyy 30.11.2018


Finlight on toiminut ammattilaistasoisen LED-valaistuksen parissa vuodesta 2007. Panostamme hinta-laatusuhteeltaan erinomaisiin tuotteisiin ja ammattitaitoiseen asiakaspalveluun. Jatkuva tuotekehitys ja alan kehityksen seuraaminen takaavat tuotteiston ajantasaisuuden ja toimintamme alamme edelläkävijänä. Palveluihimme kuuluvat valaistussuunnitelmat, mittatilaustuotteet sekä tarvittaessa asennuspalvelut nopeaa asiakastukea unohtamatta.

Kehitämme jatkuvasti uusia tuotteita yhteistyössä asiakkaidemme sekä kumppaniemme kanssa ja päivitämme jo olemassa olevia tuotteita tämän päivän ja huomisen vaatimuksia vastaaviksi.